Felbontások és fogyás

fogyás

Tartalom

Legyen fitt és fogyjon, mint újévi kívánság? Nem probléma: Tudja meg ma, hogyan lehet az újévi kívánságait valósággá alakítani - a Fitklusiv megmutatja, hogyan kell helyesen használni a BMI-kalkulátort, és jelzi, hogy mely célokat lehet elérni az Ön számára az adott időszakban, és hogyan lehet használni a táplálkozási és edzéstervet. és hogyan integrálhatja mindkettőt a személyes mindennapi életébe.

Hatékony edzés a fitnesz klubban

Sokan jó döntéseket hozunk az újévre: Szeretnénk lefogyni, akár a lehető leggyorsabban lefogyni, csökkenteni a számot a BMI kalkulátorunkon, izomzatot építeni, vagy csak kondizni. Ez gyakran kudarcot vall, mivel a célok túl magasak, vagy hiányzik az edzés és a táplálkozási terv. A túl gyorsan fogyókúráknak számolniuk kell az úgynevezett jo-jo hatással, amely ellensúlyozza a tartós fogyást. Ebben az esetben a motiváció is gyorsan csökkenhet.
Nálunk megtalálja az ideális körülményeket az újévi fogadalmak valóra váltásához és az igazi fitneszhez: A modern edzőeszközökön végzett állóképességi és erőnléti edzéssel személyes edzője irányításával izmokat fog építeni és rengeteg kalóriát éget el, ezáltal fogyni fog.

A relaxáció és a regeneráció ugyanolyan fontos, mint az izomépítés. Ezért szerepel a tagságunkban a wellness- és szaunaterület, valamint az ásványi ital átalánydíja.

Ha prémium tagságot választ, akkor rendelkezésére áll az élő tanfolyamok, a szolárium és a kiemelt kiemelt, vibrációs tréningünk is.

Hogyan változtatja meg edzésed a tested és hogyan fitt

Ha betartja újévi fogadalmait és rendszeresen gyakorolja, hamarosan látni fogja az előrehaladást. Még akkor is, ha sok kalóriát fogyaszt, és a BMI-kalkulátor szerint nem kellene különösebben gyorsan lefogynia, a folyamatos izomépítés hatására teste karcsúbb, feszesebb és határozottabb lesz. Tehát kevésbé kell alapulnia a BMI-kalkulátorának, mint a tükörben való tükröződésének. Újévi kívánságainak a megjelenésedre és a közérzetedre kell vonatkozniuk - nem a mérlegedben szereplő számra.

Hagyja, hogy a Fitklusiv valóra váltsa újévi kívánságait

Családi vállalatként az a filozófiánk, hogy megkülönböztessük magunkat az átlagos fitneszstúdiótól - azzal a lehetőséggel, hogy ismerős környezetben edzhetünk, és személyesen és személyesen gondoskodunk rólad. Az újévi fogyás elősegítése érdekében nem csupán BMI-kalkulátort adunk Önnek - személyes edzővel ellátva lehetővé tesszük Önnek, hogy edzését 100% -ban személyre szabja. Ily módon nemcsak hatékonyan tud izmokat építeni, gyorsan fogyni és kondizni, hanem hosszú távon is megőrizheti sikereit.

A 2020-as új évet az éveddé tesszük! Látogasson el hozzánk Düsseldorf, Herne, Leverkusen, Saarbrücken vagy Solingen egyik stúdiónkba, hogy végre valóra váltsa újévi kívánságait.

Mivel azt szeretnénk, ha meggyőződésből válna tagjává, meghívunk egy ingyenes, nem kötelező erejű, 80 euró értékű próbaedzésre. Bízunk benne, hogy megismerhetünk és teljesíthetjük újévi kívánságait!